O nama


Golubović Dent

Savremeno opremljena ordinacija u kojoj možete dobiti sve vrste stomatoloških usluga. Ordinacija funkcioniše sa uspehom već više od dvadeset godina, kroz dve generacije stomatologa. 

Kada Vam nudimo tretman, mi uzimamo u obzir Vaše želje. Objašnjavamo Vam koje Vam mogućnosti stoje na raspolaganju, njihovu cenu, tako da možete napraviti izbor. Uvek ćete znati šta radimo. U svakom trenutku, ako imate neko pitanje ili niste sigurni šta se događa, slobodno pitajte.

Kontrola higijene je osnov za sigurnost naših pacijenata. U tom cilju, da bi Vas zaštitili, mi primenjujemo striktne procese sterilizacije.

Mi želimo da svako iz naše stomatološke ordinacije izadje nasmejan i zadovoljan jer samo preporuka je prava reklama za nas.

Zahvaljujemo Vam na poverenju što stalno koristite usluge naše stomatološke ordinacije.

Čime se bavimo

Golubović Dent je ordinacija koja Vam može pružiti stomatološke tretmane različitih specijalnosti, od najjednostavnijih preventivnih tretmana do najkompleksnijih rekonstruktivnih zahvata.

Izrada fiksnih ortodontskih proteza

Fiksne proteze za zube daju mnogo bolje rezultate od mobilnih proteza za zube jer se ne skidaju i zalepljene su za vaše zube, tako da je korigovanje zuba neprekidno.

Izrada proteza
Konzervativna stomatologija
Preventivna stomatologija
Stomatološka protetika
Estetska stomatologija

Da zakažete pregled, ili imate nekih pitanja, slobodno nas pozovite telefonom ili kontaktirajte sajta.

Copyright ©  Golubović Dent – Web dizajn: Studio PRIME